Een naam die staat voor betrouwbare kwaliteit

Molson verhoogt úw werk- en wooncomfort. Onze schilders, glaszetters en bouwspecialisten bieden een compleet onderhoud- en leveringspakket op het gebied van deuren, kozijnen, nieuwbouw, verbouwingen, serres en dakkapellen.

Voor alle werkzaamheden op dit gebied heeft u slechts één aanspreekpunt want het gemak van de klant staat bij ons voorop.

Vervolgens zorgen wij dat voor ieder werk de juiste specialist tot uw beschikking staat want kwaliteit is ons handelsmerk.

En we werken niet alleen met moderne materialen en technieken maar ook netjes en verzorgd want klantvriendelijkheid is bij ons vanzelfsprekend.

Molson betekent overigens letterlijk ‘zoon van Mol’. Het begon ooit in 1932 met schildersbedrijf Cornelis Mol & Zonen. Dat bedrijf is overgegaan van vader op zoon op kleinzoon. Drie generaties Mol hebben de basis gelegd voor wat nu Molson heet. Het is een combinatie van gerenommeerde bedrijven waarvan de activiteiten elkaar aanvullen en versterken. En u hoeft maar één naam te onthouden: Molson.www.deindruk.nl