Betrouwbare bouwers

Mol Bouwspecialisten staat synoniem voor betrouwbaarheid. Betrouwbaar in werkelijk alle opzichten! Dat begint met een grondige voorbereiding zodat we een complete offerte kunnen maken - zonder vervelende 'verrassingen' achteraf.

Opdrachten van groot tot klein

We bouwen, verbouwen maar komen bijvoorbeeld ook voor reparaties die u zelf niet (meer) kunt uitvoeren graag bij u langs. Of we plaatsen de keuken of badkamer die u aangeschaft heeft. Voor woningbouwverenigingen kunnen wij het (preventief) onderhoud verzorgen en adequaat optreden bij problemen.

Eigen timmerwerkplaats

Stel u heeft een mooie, wat oudere woning en u wilt nieuwe houten kozijnen. Kozijnen, die niet aan de standaardmaten van het Bouwbesluit 1985 voldoen. Dan is het goed te weten dat wij in onze eigen werkplaats authentieke kozijnen op maat kunnen maken. Onze bouwspecialisten zijn vakmensen met met hart voor hun werk. U kunt met een gerust hart al uw (ver)bouwwerkzaamheden aan ons overlaten. Wij werken met een minimum aan overlast en laten altijd alles weer netjes achter.www.deindruk.nl